Cum Platesc?

La www.magazinuldeanvelope.ro aveti urmatoarele modalitati de plata. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

Plata la sediu in numerar
Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la sediului www.magazinuldeanvelope.ro de pe str. Fundeni Nr.179B, Bucuresti pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Plata la sediu cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
Puteti plati contravaloarea comenzii dumneavoastra prin cardului bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS la sediul nostru de pe str. Fundeni Nr.179B, Bucuresti.

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate.

Plata la sediu in rate cu Card Avantaj
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. La sediu puteti plati in 1 – 6 rate lunare fara dobanda. Pentru mai multe detalii, click (aici cu link la oferta avantaje);

Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) - In Curand -
In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata. Pentru platile online cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) se foloseste sistemul “3D Secure”. Sistemul “3D Secure” asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si in cazul unor tranzactii realizate la bancomat sau la sediu. Indiferent de moneda pe care o aveti in cont, tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata prin ordin de plata (OP)
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi pe adresa de e-mail mentionata in comanda. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenere Anvelope.ro. Va recomandam sa realizati plata in maxim trei zile lucratoare, in caz contrar, comanda va fi anulata.

Plata la livrare in numerar
La livrarea coletului veti achita reprezentatului magazinuldeanvelope.ro/curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra. Daca comanda este de mai putin de 2 anvelope/jante sau contine anvelope de camion, costul transportului este inclus in valoarea totala expeditiei. Plata se face integral si in lei.


Date fiscale SC Stoyk Company SRL:

CUI: 7299326

Nr. Reg.Comertului : J40/3181/1995

STR. MOTILOR 15 C